13 september 2007

Kleuters Biezenkamp naar kasteel Hernen.

 De kleuters van basisschool de Biezenkamp te Beek hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een kasteel en een heuse ophaalbrug.  Deze voorwerpen staan trots te pronken in hun klas. En om alles ook eens een keer in het echt te zien werd donderdagmiddag een bezoek gebracht aan een echt kasteel, het kasteel Hernen, in het Land van Maas en Waal,  dat uit de 14 eeuw stamt. Veel kinderen hadden zich voor die gelegenheid o.a. in ridderkleren en in andere kleren, zoals prinsessenkleren e.d. gestoken. In het kasteel werden ze rondgeleid en werd hen van alles uitgelegd. Voor de kinderen en de begeleidende ouders een hele belevenis en een welkome aanvulling op hun project. zie de foto's  dscf7076

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.