23 april 2007

Afzwemmers zwemschool De Vin

 

Maar liefst 39 kinderen hebben op 22 april afgezwommen in hotel Erica te Berg en Dal onder leiding van Zwemschool de Vin. 11 slaagden voor hun eerste A diploma , 23 kinderen voor hun B diploma en 5 kinderen voor hun C diploma. Er werd uiteindelijk in 5 groepen afgezwommen zodat er voor de familie leden voldoende ruimte was om te kijken naar hun prestaties van een van de kinderen. Het was warm en gezellig en gelukkig voor de kinderen zijn ze allemaal met een diploma op zak weer naar huis gegaan. Zwemschool de Vin is vorig jaar opgericht, nadat het Morgenbad in Leuth gesloten werd. zie de foto's.
 dscf5091

De volgende kinderen hebben er weer een diploma bij:
A diploma:
Sander, Romy, Brian, Fenna, Sjuul, Margo, Lotte, Esra
Wouter, Micha
B diploma:
Lynn, Stef, Vera, Gijs, Tom, Roos, Max, Florian, Daniël,
Bouwien, Afra, Sophie, Dana, Pepijn, Hylke, Niels, Tim,
Eline, Jasmijn, Stefan, Ischa, Jaleischa.
C diploma:
Jelle, Hanna, Anne-Lotte, Anna, Maaike
Alle kinderen van harte gefeliciteerd!