3 maart 2007

Feestje voor armleuning in Ooij

 In Ooij proberen ze overal een feestje van te maken. Zo ook vrijdagmiddag bij de trap tegenover de St. Hubertuskerk. Deze trap vormt de verbinding tussen de nieuwe wijk rond de Loeffenstraat en was voor ouderen moeilijk begaanbaar. Al enkele jaren heeft de KBO Ooij zich sterk gemaakt voor de verbetering van o.a. voetpaden e.d. in Ooij en daarbij werden ze  ondersteund door wethouder Leidy van der Aalst. Onlangs is in de deze trap een middenleuning aangebracht, hetgeen het voor ouderen een stuk gemakkelijker maakt om naar boven te klimmen. Vanmiddag werd deze leuning op feestelijke wijze geopend door wethouder Leidy vd Aalst, Reggie Blom, de weduwe van Henk Blom, welke laatstgenoemde zich vanaf het begin had sterk gemaakt voor deze aanpassing en Theo Neienhuizen. Na afloop was er voor alle belangstellenden een gezellig samenzijn in het dorpshuis De Sprong. zie de foto's.

dscf8492