30 januari 2007

Jubilarissen EHBO Ooij/Persingen.

 

 Tijdens de jaarvergadering van de EHBO Ooij/Persingen maandagavond in het dorpshuis de Sprong werden een aantal jubilarissen gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap. Ook kregen twee leden een bondsinsigne uitgereikt. Jory Weeren kreeg deze in het brons en het scheidende bestuurslid Frans Mey kreeg een gouden insigne, nadat hij bij vorige gelegenheden al een bronzen en een zilveren had ontvangen. zie de foto's 

 

Op de foto v.l.n.r Gonda vd Tillaart-vd Loo, Melanie Verriet en Theo Rutten, elk 10 jaar lid.

 dscf8270

De leden, welke gehuldigd werden voor hun 10 jarig lidmaatschap zijn Merthe Janssen-Siwabessy (niet aanwezig), Theo Rutten, Gonda vd Tillaart- van de Loo en Melanie Verriet. Voor 15 jaar was dat Paulo Delsink, welke door omstandigheden niet aanwezig kon zijn en voor 30 jaar lid van de vereniging Wim Awater en Henk Baron. Tijdens de vergadering werd aan Jory Weeren, 25 jaar lid, de bondsinsigne in brons uitgereikt. Frans Mey, 28 jaar lid waarvan 20 jaar bestuurslid, kreeg een bondsinsigne in goud bij zijn afscheid van de vereniging. Zowel Jory Weeren als Frans Mey kregen deze onderscheiding opgespeld door bondsbestuurder Klaus Tromp.