2 februari 2007

Gemeenteraad bezoekt gemeentewerken Ubbergen.

  De bijna voltallige gemeenteraad van Ubbergen, Burgemeester en Wethouders alsmede een groep commissieleden bezochten donderdagavond de gemeentewerf in Beek. Daar stonden allerlei kraampjes opgesteld, bemand door medewerkers van de gemeente. Ze gingen op bezoek om kennis te maken met alle onderdelen van de openbare ruimte en om te zien, hoe men bij openbare werken werkt.dscf8538 Tevens werd bekend gemaakt, dat de gemeente Ubbergen start met een Meldpunt Openbare Ruimte, waar men straks alle gebreken in de openbare ruimtes kan doorgeven. (tel.024-6841301) De door burgemeester Paul Wilbers bedachte spreuk: Wat uw ogen zien, kunnen onze handen maken, zal als slogan gebruikt worden. Tijdens de bijeenkomst werd tevens een kennisquiz gehouden, waar iedereen aan deel moest nemen.  Zo kon men gelijk testen, wat men over de Openbare Ruimtes wist. Na de daarop volgende raadsvergadering werden de prijzen bekend gemaakt. Wethouder Leidy v.d. Aalst had de meeste punten behaald en dus gewonnen. De poedelprijs was voor raadslid van Ewijk. Ze kregen beiden hun prijs uit handen van de burgemeester.zie de foto's