7 januari 2007

BVC huldigt jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

 Zondagmiddag hield BVC'12 in Beek haar nieuwjaarsreceptie in het eigen clubhuis. De receptie werd druk bezocht en tijdens de receptie vond de huldiging plaats van een 4 leden, welke al langdurig lid van de vereniging zijn. Zo werd Jan Verbeet alsnog gehuldigd, omdat men hem bij zijn 50 jarig jubileum vergeten was. Hij is inmiddels 58 jaar lid en dat werd nu goedgemaakt. Ook Thijs Arts en Willie Arts kregen de onderscheiding voor 50 jaar lidmaatschap door voorzitter Harrie Kersten opgespeld, terwijl Piet Hendriks de onderscheiding kreeg voor zijn 60 jarig lidmaatschap, waarvan hij 58 jaar had gevoetbald. Zoals elk jaar werd er ook dit jaar een "Grootste BVC' er " gekozen. Deze keer was dat een groep mensen en wel de redactie van het clubblad "Sportkompas", bestaande uit Ted Maas, Henk Verploegen, Harry Hofmans en Albert de Witt. Ook Bennie van Eck maakt hiervan deel uit, maar was niet aanwezig. Zij kregen elk de persoonlijke onderscheiding, alsmede een bos bloemen uitgereikt. Verder werd er nog afscheid genomen van de wedstrijdsecretaris Johan Verploegen en bestuurslid Mathieu Creemers. zie de foto's

dscf2891dl