17 augustus 2006

Ooijse dansgarde krijgt trainingspakken

 

 

dscf4059

 Woensdagmiddag toog de complete dansgarde van CV "De Deurzakkers",  inclusief trainsters, compleet met schoonmaakmiddelen en tuingereedschap naar het kantoor van aannemingsbedrijf Albert de Witt op het bedrijventerrein "De Bouwkamp" te Ooij. Reden hiertoe was het feit, dat hen door Theo Wijnhoven van het bedrijf, allemaal een trainingspak werd uitgereikt met daarop de naam van de vereniging. En omdat de dames graag iets terug wilden doen, hadden ze besloten om eerst het erf van het bedrijf onkruidvrij te maken en de kozijnen en vensterbanken van het gebouw schoon te maken. Intussen werd er voor al het kantoorpersoneel koffie met gebak geschonken en kon Theo het in alle rust, genietend van de koffie met gebak en van een door de dansgarde meegebrachte sigaar, bekijken. Na afloop werden de trainingspakken uitgereikt en natuurlijk geshowd. zie de foto's.