11 juli 2024

Volop Zomeractiviteiten jongeren in de gemeente Berg en Dal.

team jongerenwerk Forte Welzijn vlnr (begin boven) Ravenn, Bilal, Lize, Sophie, Nourdin
Fotograaf: Forte Welzijn.

De zomer staat voor de deur. Forte Welzijn heeft een superleuk zomerprogramma voor jongeren vanaf 12 jaar! Een reeks spannende activiteiten wacht op je. Van woensdag 10 juli tot en met vrijdag 16 augustus, in de verschillende dorpen van gemeente Berg en Dal. Alle activiteiten zijn gratis. Je hoeft je niet aan te melden, behalve voor de BBQ. Wil jij graag mee barbecueën? Stuur dan je aanmelding naar jwbergendal@fortewelzijn.nl. Voor actuele informatie kijk op Instagram: @jongerenwerk_bergendal. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met een van de jongerenwerkers via telefoon of WhatsApp. De contactgegevens vind je hierna: Sophie Haukes: 06-82 05 74 79; Ravenn Koolen: 06-57 39 04 54; Lize Wubbels: 06-82 63 78 31; Nourdin Kerkri: 06-13 16 71 51; Bilal Corty: 06-57 06 11 99;  

Het programma (wijzigingen voorbehouden)

Datum

Locatie

Activiteit

Week 28

Activiteiten zijn van 13:30 tot 17:00 uur

Woensdag 10 juli

Millingen, Sportpark

Stormbaan + 5 kamp

Vrijdag 12 juli

Groesbeek, Pluryn

Stormbaan + voetbal

Week 30

 

 

Maandag 22 juli

Groesbeek, Maddogs

Crazy 88

Woensdag 24 juli

Beek, Wylerbergmeer

Bubbelvoetbal

Vrijdag 26 juli

Millingen, Tof

Jachtseizoen

Week 31

 

 

Maandag 29 juli

Millingen, Tof

Crazy 88

Woensdag 31 juli

Leuth, Kakatoe

Jachtseizoen

Vrijdag 2 augustus

Groesbeek, Pluryn

Bubbelvoetbal

Zaterdag 3 augustus

Millingen, Sportpark

Calisthenics workshop

Week 32

 

 

Maandag 5 augustus

Millingen, Tof

Meidenactiviteit

Woensdag 7 augustus

Millingen, Sportpark

Bubbelvoetbal

Donderdag 8 augustus

Beek, Kulturhus

Crazy 88 

Vrijdag 9 augustus

Ooij, Dispel

Jachtseizoen

Week 33

 BBQ is van 17.00 tot 22.00 uur

Dinsdag 13 augustus

Groesbeek, Maddogs

BBQ, op aanmelding

Vrijdag 16 augustus

Millingen, Tof

BBQ, op aanmelding

 Informatie over de activiteiten: 

Crazy 88; Met een team voer je verschillende opdrachten uit. Voor iedere opdracht kun je punten verdienen. Hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten je krijgt! Het team met de meeste punten wint een leuke prijs!

Bubbelvoetbal; Is een sportieve en leuke activiteit waarbij je een wedstrijdje voetbalt alleen dan in een grote ‘Bubbel’!

Jachtseizoen; Jachtseizoen is een spannend spel waarbij je met een team de locatie van de voortvluchtige moet achterhalen! Weet jij uit handen van je tegenspelers te blijven? Of ben jij misschien juist een goede jager?

Calisthenics workshop; Ken je dat, die sporters in de sportschool die zich zomaar optrekken? Horizontaal aan een paal hangen of op hun handen lopen? Het lijkt soms wel als of de zwaartekracht geen effect op ze heeft. Maar niets is minder waar! Calisthenics is een vorm van krachttraining waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd met name met het gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Het is een fysieke sport waarbij veel mobiliteit wordt gevraagd. Maar vooral superleuk en cool om te kunnen!

Achtergrondinformatie:

Forte Welzijn

Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal sociaal werk.
We ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Forte doet dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen mensen zelf hun keuzes te maken. Vanuit deze gedachte wordt samen gezocht naar een antwoord. Niet door het over te nemen maar met passende ondersteuning zodat je als inwoner (weer) zelf verder kan. Wij werken daarvoor samen met andere organisaties die zich ook inzetten voor het welzijn van mensen.