21 mei 2024

Tino Braam uit Ooij overleden.

Afgelopen zondag 19 mei is Tino Braam uit Ooij op 59 jarige leeftijd overleden. Tino, een muzikant in hart en nieren, was al enige tijd ziek.  Hij speelde o.a. bij de Ooijse Toekomst, de Fraps en bij de Lesselkaspel. Wij wensen zijn zus Lisa en overige familieleden en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. U kunt afscheid nemen van Tino op zondag 26 mei van 10.30 tot 11.45 uur in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA, Staddijk 130 te Nijmegen. De crematieplechtigheid wordt gehouden op dinsdag 28 mei om 17.00 uur in de aula van crematorium Waalstede, Staddijk 130 te Nijmegen. Na afloop bent u welkom in de koffieruimte van het crematorium, waar gelegenheid is tot persoonlijk condoleren. Correspondentieadres: Weg door Jonkerbos 5, 6532 SV Nijmegen