28 april 2024

Koningsdag in Leuth

De prijswinnaars van de versierde fietsen in Leuth

Koningsdag in Leuth begon zaterdagmorgen om 10.00 uur met een optocht met versierde fietsen door het dorp, voorafgegaan door de muzikanten van D.E.S. De tocht eindigde bij de Vriendenkring, waar  een deskundige jury de versierde fietsen beoordeelde. Daar vond ook de prijsuitreiking plaats. Er waren drie prijswinnaars, Scott van de Lee , Mees Jansen en Noèlie Pijnenburg. Zowel in zaal de Vriendenkring als op de parkeerplaats daar buiten konden de kinderen vervolgens mee doen aan diverse soorten spelletjes. Eventjes was de regen daar spelbreker maar dat mocht de pret niet drukken. Er was veel belangstelling voor dit evenement. Het huidige Oranjecomité gaf aan, dat dit hun laatste jaar was en men riep vrijwilligers op om het de komende jaren van hen over te nemen. zie de foto’s deel 1; deel 2;