19 april 2024

Schoolvoetbaltoernooi op Sportpark de Kempkes in Ooij.

Het winnende team van basisschool Opweg

Op de woensdagen 10 en 17 april 2024 vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi ’t Laag plaats in de Ooij. Voor het eerst dit jaar bij DDV’23 op sportpark “De Kempkes”. Op 17 april vond het toernooi voor de meisjes plaats. Er deden teams mee van de scholen uit het Laag en Beek ( Martinusschool, De Biezenkamp, ’t Bijenveld en Op weg). De omstandigheden waren zwaar door de pittige buien maar de teams bleven fanatiek tot het einde. Gelukkig werd het toernooi onder een waterige zonnetje uitgespeeld. De finale werd gespeeld tussen Op Weg en het Bijenveld. Uiteindelijk won Op Weg de beker en gaan zij verder in het toernooi. De organisatie kijkt terug op 2 geslaagde middagen met volop publieke belangstelling. Via deze weg bedanken zij de deelnemende teams en alle vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt. TOT VOLGENDE JAAR EN SUCCES AAN MARTINUSSCHOOL (Jongens/gemengd) EN OP WEG BIJ HET VERVOLG VAN HET SCHOOLVOETBAL TOERNOOI.  Foto’s: Dick Braam sr. zie de foto’s