14 april 2024

Jaarconcert Edelweisz in Kerstendal

Muziekvereniging Edelweisz o.l.v. Theo Jetten.

Zaterdagavond 13 april hield muziekvereniging Edelweisz, samen met haar Jeugdorkest EigenWeisz,  haar jaarconcert “Ubunta” in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. In tegenstelling tot voorgaande jaren werd het concert nu in de sportzaal van Kerstendal gehouden. Het werd een avond vol muziek Er stonden bekende melodieën op het programma voor jong en oud. Zo klonk er muziek van Simon en Garfunkel en van John Lennon. Maar het grote publiek werd ook mee genomen naar de attractie Raveleijn in De Efteling. Ook was ook de compositie “Ubuntu” te beluisteren. Ubuntu staat voor “verbondenheid” 🤝🏻 Het is een muziekstuk voor twee orkesten tegelijk. Het werd dan ook door Muziekgezelschap Edelweisz en Jeugdorkest EigenWeisz samen gespeeld. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Irma van de Scheur aanwezig. zie de foto’s.