12 april 2024

Jubileumconcert op 12 mei in Kekerdom

Dit jaar viert muziekvereniging UNA uit Kekerdom haar 125-jarig jubileum. De eerste jubileum- activiteit is een Jubileumconcert op zondag 12 mei, vanaf 11.00.u. in het Kulturhus in Kekerdom. Een concert met muziek uit het archief: Pareltjes die overgebleven zijn bij het opruimen van de muziekbibliotheek. Verrassende nummers in diverse genres aangevuld met bekende muziek uit het swingende UNA repertoire. Een concert op moederdag……een mooi muzikaal cadeau en ook ligt er nog een klein presentje klaar voor de aanwezige moeders. UNA nodigt iedereen van harte uit om dit concert bij te wonen, met name alle inwoners van Kekerdom, maar ook alle leden en oud-leden van onze vereniging. “En zoals gebruikelijk…..het eerste kopje koffie of thee krijgt u van ons”.