10 april 2024

Jaarvergadering met jubilarissen bij schutterij BUB in Beek.

De jubilarissen te middag van het Koningspaar en bestuur van BUB. Staande vlnr Ben Willems, Henk Verploegen, Albertine Cremers, Harry van Baal, Peter Klaassen en Niek Menting. Daarvoor vlnr Martien Mahler, Ronald de Haard en Annie Gielen.

Schutterij BUB uit Beek-Ubbergen hield zondagmorgen 7 april haar jaarvergadering in de Brasserie van het Kulturhus te Beek, waarbij ook de jubilarissen werden gehuldigd. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn. Deze morgen werden  9 van de 14  jubilarissen gehuldigd. Een en ander gebeurde nadat de leden eerst van een ontbijt in de Brasserie genoten hadden. De jubilarissen die wel aanwezig waren kregen hun onderscheiding opgespeld door de koning en de koningin van de schutterij. Dit waren: Ben Willems 60 jaar lid; Henk Verploegen 60 jaar lid; Albertine Cremers-Loeffen 50 jaar; Harry van Baal 50 jaar; Peter Klaassen 40 jaar; Niek Menting 25 jaar; Martien Mahler 40 jaar; Ronald de Haard 40 jaar  en Annie Gielen 50 jaar lid. Tevens hebben er zich wat wijzigingen in het bestuur voorgedaan: Marieke Stampaert is afgetreden als secretaris en bestuurslid. Corina Reinders is nu de nieuwe secretaris. Ronnie Hendriks is toegetreden tot het bestuur. Willem Booltink is geïnstalleerd als nieuw bestuurslid. Ilse Huilmand is geïnstalleerd als schietmeester en volgt daarmee indirect haar vader (Guus) op in deze functie. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd! zie de foto’s (komen nog)