7 april 2024

BOND VOOR SENIOREN BREEDEWEG organiseert gespreksmiddag op 19 april.

De WMO- Adviesgroep heeft het bestuur van de Bond voor Senioren gevraagd om een bijzondere gespreksmiddag te organiseren. Zij willen graag met oudere wijkbewoners in gesprek komen over hoe men denkt over het zolang mogelijk in eigen omgeving te kunnen wonen en mee te doen met de samenleving. Wat zijn ervaringen op dit gebied? Tegen welke problemen loopt u aan ? Wat zijn wensen en behoeften? Maar zij willen ook met u naar oplossingen zoeken. Hierover wordt in groepsverband met u van gedachten gewisseld onder het genot van een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Iedereen is van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en ervaringen en wensen te delen op: Vrijdag 19 april, van 14.00-16.00 uur in De Goei.j Ka.mer, St. Antoniusweg 8c