1 april 2024

Hulp gezocht voor de collecteweek Nationaal Fonds Kinderhulp, 15 t/m 20 april

In de week van maandag 15 tot en met zaterdag 20 april vindt de landelijke collecte voor Kinderhulp plaats. Kinderhulp is er voor de 300.000 kinderen die in armoede opgroeien in ons land en helpt met iets groots, of iets kleins. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas. We zijn hard op zoek naar collectanten in OOIJ. Willen jullie helpen door de bijgesloten bericht te plaatsen? Alvast hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Cindy van Oosterhout. Plaatselijk organisator collecte Kinderhulp

PERSBERICHT

 

Hulp gezocht in OOIJ voor kinderen die opgroeien in armoede.  

Van 15 tot en met 20 april 2024 is het de landelijke collecteweek van Nationaal Fonds Kinderhulp. Hulp daarbij in OOIJ is heel welkom. Door 2 uurtjes met een collectebus op pad te gaan, hopelijk vergezeld van het voorjaarszonnetje, maak je al een verschil voor kinderen die opgroeien in armoede.  

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen tot 21 jaar op in armoede. Kinderhulp is er voor hen en helpt met iets groots, of iets kleins. Een fiets bijvoorbeeld, een cadeautje van de Sint, een zorgeloos dagje uit of een laptop. Dingen die heel gewoon lijken, maar dat voor kinderen die opgroeien in armoede niet zijn. 

Hulp bij de collecte is altijd heel erg welkom. Met meer collectanten halen we een hogere collecteopbrengst op en kunnen we meer kinderen helpen. En dat is hard nodig. Na 2 uurtjes collecteren bevat een collectebus al snel voldoende voor:

  • Een goed paar passen schoenen,
  • een paar zwemlessen,
  • of een paar blije kinderen dankzij een cadeau op 5 december.

Aanmelden? Super! Dat kan bij: Cindy van Oosterhout, via telefoonnummer 0625-075177.

En ook via: collecte@kinderhulp.nl. Informatie en contactgegevens vind je ook via www.kinderhulp.nl/collecte