31 maart 2024

Tex Mex Banditos in Muziekcafé Beek

Als het om muziek gaat, is de grens tussen het zuiden van de VS en Mexico niet zo gesloten. Mexicaanse muziek mengt zich met Texaanse invloeden en levert toegankelijke, swingende muziek op. De Tex Mex Banditos komen uit onze regio, maar weten de Tex Mex sfeer helemaal op te roepen. Dat gaan ze laten horen op zondag 14 april in het Muziekcafé Beek. Gitaren, accordeon, saxofoon en percussie worden bespeeld door bandoleros met ongeschoren gezichten. We gaan er eens lekker voor zitten om te genieten van de Tex Mex sfeer. Zondag 14 april, Kulturhus Beek, 15.00 uur, entree gratis (fooienhoed op het podium). Programma Muziekcafé Beek 2024. 

Zondag 12 mei                             tJazzezz, Jazz

Zondag 9 juni                                Aeion, Klezmer, folk

Zondag 7 juli                                 Fiddle & More, wereldmuziek