15 januari 2024

Ben en Miep Peters-Hoogstraten uit Beek 60 jaar getrouwd.

Het diamanten echtpaar geflankeerd door dochter Jolanda Cornelissen en zoon Martien Peters en burgemeester Mark Slinkman.

Op dinsdag 16 januari zijn Ben (90) en Miep (89) Peters-Hoogstraten uit de Baron van Voorststraat in Beek 60 jaar getrouwd. Dat was een reden voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal om hen op maandag 15  januari te komen feliciteren. Voor zijn bezoek had hij namens de gemeente al een bloemstuk en een ingelijst kopie van hun trouwakte laten bezorgen. Ben en Miep wonen sinds 4 jaar in hun seniorenwoning en daarvoor woonden ze in het ouderlijk huis van Miep in de Zwanenstraat in Nijmegen. Ben is  geboren in Beuningen en Miep in Nijmegen. Ben is jarenlang dierenverzorger geweest bij de Radboud en Miep heeft naast haar taken als  huisvrouw en moeder ook veel de verzorging van familieleden op zich genomen. Daarbij paste ze veel op. Ze trouwden op 7 februari 1964 voor de kerk in de Dennenstraatkerk te Nijmegen en dat is de datum die ze voor het feesten ook altijd aanhouden. Het paar kreeg twee kinderen, een zoon en een dochter en twee kleinkinderen en één achterkleinkind, terwijl de tweede elk ogenblik geboren kan worden.,  Ben en Miep, diamanten echtpaar, van harte gefeliciteerd!