7 december 2023

Informatieavond over nieuwe cursus EHBO – ReanimatIe / AED Millingen – Kekerdom

In januari 2024 start EHBO Vereniging Millingen aan de Rijn Kekerdom een nieuwe basiscursus EHBO inclusief Reanimatie / AED en Eerste Hulp aan Kinderen. Als voorbereiding op deze cursus bent u van harte welkom op de INFORMATIE – AVOND op woensdag 3 januari 2024. Aanvang is 19.30 uur in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove. U mag zo binnenlopen en krijgt dan alle uitleg en informatie over de nieuwe basisopleiding EHBO, de onderwerpen, Reanimatie / AED, Eerste Hulp aan Kinderen, EHBO-vereniging Millingen / Kekerdom, haar activiteiten en de regelmatige oefenavonden. De basisopleiding EHBO duurt 11 cursusavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur en wordt wekelijks gehouden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. Welke avond wekelijksde cursusavond wordt, gaat in overleg met de deelnemers. De kosten van deze basisopleiding EHBO zijn € 210 (all-in prijs). U kunt zich ook voor deze nieuwe basiscursus EHBO aanmelden op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl onder “cursusaanbod” of u neemt contact op met onze secretaris: Jolanda Vergeer, secretaris@ehbomillingenkekerdom.nl of 06 – 54252398. Iedereen is welkom, ook van buiten Millingen aan de Rijn. Bestuur EHBO – vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom