9 december 2023

Inbraakpoging en overval/inbraak in Ooij.

Aan mij werd   gemeld,  dat er donderdagavond een overval/ cq inbraak is gepleegd in een woning (HATwoning) aan de Koningin Julianalaan in Ooij.  Twee  personen  waren  aan de  achterzijde  van de  benedenwoning via  een  gebroken  ruit het  huis  binnengekomen, terwijl  de  bewoner  met  zijn  hond  thuis  was. Deze  hoorde  dat  en  heeft  de  beide indringers weten  te  verjagen. Op  video-opnames van het Reiner van Ooiplein is te zien, dat drie personen in een vermoedelijk witte auto, naar die woning zijn gelopen. De politie spreekt van een overval en doet onderzoek. De volgende avond is er een inbraakpoging gedaan bij een een woning aan de Bleistraat te Ooij. Hier zijn verder geen gegevens van bekend. Alertheid is geboden. Bel bij verdachte omstandigheden de politie op 0900-8844 en bij spoed 112.