5 december 2023

Jos Janssen uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat afgelopen zondag 3 december, Jos Janssen uit Ooij is overleden. Jos woonde in de Alverstraat in Ooij en was sinds enige tijd weer thuis, nadat hij een tijdje had doorgebracht in zorgcentrum Kalorama. Dit overlijden komt enkele maanden na het overlijden van zijn partner Thea Geutjes. We wensen de kinderen Suzanne en Stefan, de kleinkinderen Link en Hasse, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er kan afscheid genomen worden van Jos op vrijdag 8 december van 17.30 uur tot 18.00 uur bij het uitvaartcentrum van coöperatie Dela, Staddijk 130 te Nijmegen.  Om 19.00 uur Is er daarna een avondwake in de Hubertuskerk in Ooij. De uitvaart is op zaterdag 9 december om 11.00u in de Hubertuskerk in de Ooij