23 november 2023

Gevarieerd natuurlijk Gedichten, 55 woordenverhalen en haiku’s

Gevarieerd natuurlijk
Gedichten, 55 woordenverhalen en haiku’s van Monetta Boersma, woonachtig in Kekerdom, Gelderland.De bundel wordt uitgegeven door Boekscout (www.boekscout.nl)

Samenvatting: Deze gevarieerde bundel roept diepgaande emoties op met eenvoudige krachtige woorden. U leest persoonlijke stukjes en stukjes over dieren en de natuur. Veel gaat over de positieve dingen in het leven, maar de schaduwkanten en kritiek worden niet geschuwd.

 

Over de auteur: Monetta Boersma heeft Vrij Doctoraal Letteren gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Dat betekent in haar geval veel vakken bij Nederlands, Massacommunicatie en Geschiedenis. Daarnaast heeft zij gewerkt als journalist, pr-functionaris en webredacteur.
Een aantal jaar geleden begon zij een blog met verhalen en gedichten: blogmonettaboersma.maakerwatvan.nl.
Haar schrijfontwikkeling ging van verhalen en gedichten naar 55 woordenverhalen, haiku’s en light verse. Ze heeft het tot een kunst verheven met zo weinig mogelijk woorden zoveel mogelijk te zeggen en zo veel mogelijk gevoel op te roepen.

 

 

Op vrijdag 8 december 2023 om 15.30 uur opent Monetta Boersma de expositie van een aantal van haar teksten en de bundel in de Border Gallery, Hoefseweg/hoek Molenstraat, Millingen aan de Rijn.  U wordt hier van harte voor uitgenodigd. De expositie loopt tot 8 februari 2024 en is gratis te bezoeken.