13 november 2023

Zalmpodium presenteert Duo Flauto E Piano

Op zondag 12 november trad het Duo Flauto E Piano op tijdens het Zalmpodium in het Zalmkerkje in Millingen aan de Rijn. Elly Nijenhof speelde op verschillende dwarsfluiten van klein tot groot en Jan Los had met zijn elektronische piano de bijpassende klanken ter beschikking. Het was een afwisselend programma. Elly geeft al 45 jaar les aan leerlingen. Zij is bijna 40 jaar docent aan het Cultuurhuis De Lindenberg in Nijmegen. Haar opleiding heeft zij gevolgd aan het conservatorium van Rotterdam voor lichte muziek met klassieke muziek als basis. Jan was, na een klassieke opleiding, jarenlang actief in de lichte muziek, als pianist van de Big Band Zutphen en verschillende jazz combo’s, met optredens in het hele land. De klassieke muziek werd echter nooit vergeten. Foto: Tonnie Hol (BD1 Media).