12 november 2023

Informatieavond over EHBO bij kinderongelukken

Maandagavond 27 november van 19.15 tot 21.15 uur organiseert EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn/Kekerdom, in samenwerking met GGD Gelderland-Zuid Nijmegen en gemeente Berg en Dal, een Informatieavond over kinderongelukken. Deze thema-avond is speciaal bedoeld voor moeders, vaders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby, peuter en kleuter. Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaan, beroepsmatig zoals kinderopvang, maar ook thuis. Denk aan oppas-oma of oppas-opa. Op deze leerzame avond met een vertegenwoordiger van GGD Gelderland-Zuid wordt uitgelegd en hoort u en ziet u, wat u wel en zeker niet moet doen bij brandwonden, verwonding, verslikking, vallen, koorts, vergiftiging, reanimatie, bloedneus enz. van het kleine kind. Ook om mogelijk erger leed te voorkomen. Wanneer bel ik de huisarts of 112? Plaats van handeling is de kantine op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21. Deze avond is helemaal gratis, inloop vanaf 19.00 uur. Leden, niet-leden, buren, vrienden, kennissen, mensen uit Millingen aan de Rijn en daarbuiten, uit Duitsland. Meld je aan door een mail te sturen naar cbmillingen@ggdgelderland.nl Als u contact op wil nemen met de EHBO-vereniging: https://ehbomillingenkekerdom.nl/contact of bel Alex Janssen 06-10434247