1 november 2023

Door Looijschelder-Hendriks uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat op woensdag 1 november, Door Loojschelder-Hendriks uit Ooij, op 78 jarige leeftijd is overleden. Door is getrouwd met Leo Looijschelder van de Spar in Ooij. Wij wensen Leo, de kinderen Barry  en Loes, Peter en Marlies, en de kleinkinderen Mik, Noa, Geano, Jillian en Marle, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. U kunt afscheid nemen van Door in het uitvaartcentrum van Coöperatie DELA Nijmegen, Staddijk 130 ) te Nijmegen, op dinsdag 7 november van 19.00 tot 19.30 uur. De avondwake zal plaatsvinden op woensdag 8 november om 19.00 uur, in de parochiekerk Heilige Hubertus , Kerkdijk 26 te Ooij. De crematieplechtigheid wordt gehouden op donderdag 9 november om 15.00 uur in de aula van crematorium Waalstede, Staddijk 130 te Nijmegen. In plaats van bloemen graag een gift voor KWF kankerfonds, hiervoor staat een collectebus in de kerk en in het crematorium.

” Het laatste beetje is nu op,
veel had ik te verduren.
Het kaarsje is nu opgebrand,
gedoofd zijn alle vuren.
Voor mij die het aangaat is het niet erg,
ik heb genoeg geleden.
Voor hen die ik achterlaat:
vaarwel en wees tevreden” .