17 oktober 2023

Wil Brugman uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat in de avond van maandag 16 oktober, Wil Brugman uit Ooij op 75 jarige leeftijd is overleden. Wil was al geruime tijd ziek en heeft nu eindelijk zijn rust gevonden. Wij wensen Truus, de kinderen Petra en Hein, William, Sjoerd en Bertina,  alsmede de kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er kan persoonlijk afscheid van Wil genomen worden op zondag  22 oktober a.s. om 13.00 uur in uitvaartcentrum Coöperatie Dela, Waalstede, Staddijk 130 te Nijmegen. De afscheidsdienst zal plaats vinden op dinsdag 24 oktober om 13.00 uur in crematorium Waalstede te Nijmegen. Het was Wil zijn wens om in plaats van bloemen een vrijwillige gift te geven voor het KWF. Hier voor zijn collectebussen aanwezig in het crematorium.