21 augustus 2023

Echtpaar Kosman-Wennekers 65 jaar getrouwd.

Burgemeester Mark Slinkpan met het briljanten huwelijkspaar Kosman-Wennekers.

Op zaterdag 19 augustus was het echtpaar Jan Kosman (88)  en Catharien Kosman-Wennekers (86), uit Groesbeek, 65 jaar getrouwd. Dat hebben ze die dag ook, samen met familie en vrienden gevierd in โ€™t Zwaantje in Mook. Wel โ€™s middags want daarna kon Jan op tijd naar zijn club, de Treffers in Groesbeek gaan kijken. ( niet zeker of het daarvoor zo gepland was.) Het paar trouwde in 1958 op dezelfde datum in zowel het gemeentehuis als in de kerk. Ze kregen twee kinderen, 5 kleinkinderen en sinds afgelopen zondag is daar het eerste achterkleinkind bij gekomen. Samen waren ze in Groesbeek een bekend ondernemers echtpaar en hadden o.a. Wennekers Meubelen en Wennekers Mode etc. . 23 jaar geleden zijn met alle winkels gestopt en hebben het stokje overgedragen aan hun zoon. Na eerst lange tijd in de Henri Dunantstraat in Groesbeek te hebben gewoond, wonen ze nu alweer 23 jaar tot volle tevredenheid in een prachtig en gezellig ingericht appartement aan de Molenweg in Groesbeek. Op maandag 21 augustus kwam burgmeester Slinkman van de gemeente Berg en dal het jubilerende echtpaar thuis feliciteren met deze mijlpaal. Vooraf had hij een prachtig  bloemstuk bij het briljanten huwelijkspaar laten bezorgen. Van harte gefeliciteerd!