19 augustus 2023

Dagreis Ooijse KBO naar Lunteren en Garderen.

De deelnemers aan de Dagreis van de Ooijse KBO op het terrein van “De Valk Roofvogels” in Lunteren.

Donderdag 17 augustus werd door de Ooijse KBO, de seniorenvereniging 50+, weer een dagreis georganiseerd. Met 54 leden ging de club, met een touringcar van Leenders Personenvervoer, rond 09.00 uur op weg naar Lunteren, waar ze te gast waren bij Bettina en Gerard van den Brink, waar na de koffie een prachtige, indrukwekkende show met roofvogels werd verzorgd. De roofvogels, van klein tot heel groot, vlogen vrij rond en vlogen (of liepen) na hun optreden weer zelf terug naar hun verblijf. Na de show werd een groepsfoto gemaakt en vertrok het hele gezelschap naar Garderen, waar het “Veluws Zandsculpturenfestijn” werd bezocht. Daar ook werd de lunch verzorgd. De dag werd afgesloten met een buffet in wokrestaurant “De Molen” in Malden. Het werd voor de deelnemers een geweldige dag met dank aan de organisatoren! zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3 ; deel 4;  deel 5;  deel 6