16 augustus 2023

Twee optredens van de Grenszland bigband in september

Na een welverdiende vakantieperiode gaat de Grenszland Bigband meteen weer vol energie van start met twee optredens in september! We heten niet voor niets Grenszland bigband en daarom spelen wij op zondag 3 september in Kleef (D). Daar vinden elk jaar van april tot en met september de zogenaamde FORSTGARTENKONZERTE plaats in het fraaie Forstgarten park aan de Wasserburgallee in Kleef. Wij zijn erg blij dat we daar mogen optreden. Wij spelen vanaf 15:00 uur en brengen uiteraard weer een programma vol afwisselende muziek, voor elk wat wils.   Op zondag 10 september spelen wij in Leuth. Muziekvereniging DES organiseert deze dag een concertmiddag met de gebruikers van het gebouw DES Musica. In zaal “De Vriendenkring” in Leuth gaan vanaf 13.00 uur diverse muziekgezelschappen optreden, waaronder blaaskapel de Fraps, muziekverenigingen DES en UNA. De Grenszland bigband speelt vanaf 15:30 uur. Waar vind je tegenwoordig nog zo’n diversiteit aan muziek op 1 plek? Graag tot ziens in De Vriendenkring in Leuth. Foto: Gijs Kroes