17 juni 2023

Feestelijke start van het tweede deel van project Kalfsheuvel in Leuth.

De eerste steen wordt gelegd door wethouder Alex ten Westeneind onder toezicht van de Willy Kersten en Gery-Misbeek.

Vrijdagmiddag vond in Leuth de feestelijke start plaats van 11 nieuw te bouwen koopwoningen aan de Kalfsheuvel in Leuth. Ooit stond er op deze plek het zwembad Morgenbad. In 2017 waren er al 14 sociale huurwoningen opgeleverd en nu wordt er gebouwd aan koopwoningen, welke nog niet allemaal verkocht zijn.  Na de toespraak door wethouder Alex ten Westeneind van de gemeente Berg en Dal, mocht de wethouder de eerste steen metselen op de plek waar het huis van de familie Kersten gebouwd wordt. Deze toekomstige bewoner, Willy Kersten,  mocht daarna de tweede steen metselen. Een en ander gebeurde onder aanwezigheid van een aantal toekomstige bewoners. zie de foto’s