12 juni 2023

Geslaagden EHBO examen Millingen – Kekerdom

Maandagavond 5 juni 2023 zijn in het clubgebouw op Sportpark De Hove kersverse diploma’s uitgereikt aan de cursisten, die onlangs geslaagd zijn voor het EHBO-examen.  Voorzitter Alex Janssen reikte de EHBO-diploma’s uit aan de geslaagden. Eerder deze avond reikte de voorzitter al diploma’s uit aan 4 leerlingen uit groep 8 van de basisschool, die geslaagd waren voor Jeugd EHBO. Van de laatste EHBO-basisopleiding waren alle 6 geslaagde cursisten aanwezig en namen het officiële diploma van Het Oranje Kruis en een bosje bloemen in ontvangst.  Het Bestuur feliciteert alle geslaagden van harte met het behalen van het EHBO-diploma. Deze 6 geslaagden zijn: Henriette Wal, Mark Janssen, Anita Houkes – Reuvers, Jean-Paul Houkes, Liselotte Lock en Linda Schuurman – van Baal. De lessen van de EHBO-vereniging vinden plaats in het clubgebouw op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg in Millingen aan de Rijn. Elke maand worden er 2 oefenavonden of thema-avonden van 19.30 tot 21.30 uur gehouden, want een gediplomeerd EHBO-er dient elk jaar 6 herhalingslessen te volgen. Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO, Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK)  of Reanimatie/ AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247. Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom