28 mei 2023

Smits voor uw haar, pakjes en andere zaken in Ooij.

Het is alweer enige tijd geleden. Op dinsdag 27 september opende Smits Hair&Fashion en Smits-Shop kringloop met DHL en DPD servicepunten hun deuren. Smits Hair&Fashion is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30-17.30 en de zaterdag van 10.00-15.00. Smits Hair&Fashion is een kapsalon voor dames/heren en kinderen en hier wordt ook 2e hands merk kleding verkocht. Sinds jaar en dag ben ik ( Susanne Smits) al kapster en hier werk ik samen met onze dochter (Isabeau Smits) die ook al een aantal jaar haar kappers diploma heeft maar ook nog in een kledingzaak werkt, vandaar deze combi. In Smits-Shop kringloop werkt Barry Smits. Hier wordt onder andere 2e hands huisraad, apparatuur en 2e hands kleding verkocht. Barry is een geboren ondernemer die graag onder de mensen is en altijd klaar staat voor hulp of een gezellig praatje. Wij zijn geboren en getogen in Nijmegen en wonen in Wijchen. Wij hopen met deze onderneming een beetje leven in de brouwerij te brengen. Dus kom gerust een kijkje nemen of maak een afspraak.  Smits Hair&Fashion: 024-8446453, Smits-Shop:06-27152364. De winkel is gevestigd in Ooij, Prinses Beatrixstraat 2. Met deze winkel is het winkelaanbod in Ooij verdubbeld. Eerst was er alleen de Spar Looijschelder en nu is deze er bij gekomen.