12 april 2023

Koningsdag in Ooij.

Jawel kinderen, we kunnen de fietsen weer gaan versieren en dan maken we er op KONINGSDAG een prachtige optocht van, wel allemaal meedoen. We beginnen deze dag om 13.00 uur op het parkeerterrein bij de Sprong, waar we bij slecht weer ook naar binnen kunnen, het gaat dus altijd door. Verder hebben we deze middag weer een aantal leuke spellen voor jullie en natuurlijk wat te drinken, eten en snoepen. DJ Jos Vink is er voor de muzikale omlijsting en mede daardoor is het bij ons op het terras ongetwijfeld ook voor ouders en ouderen leuk vertoeven.  C.V. De Deurzakkers organiseert voor de eerste keer deze dag, we zullen onze uiterste best doen om deze activiteit te doen slagen. Wij komen niet met een collectebus rond, maar mocht u wat willen doneren dan kan dit bij de statiegeldautomaat of bij de kassa in de collectebus bij Spar.