22 maart 2023

Expositie “Herbouw van de Thornsche Molen”

Vanaf 15 april tot half oktober zal de expositie “Herbouw van de Thornsche Molen” te zien zijn. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De Stichting is in het bezit van uitgebreide archieven, inclusief een schat aan foto’s over dit onderwerp en dit alles vormt het uitgangspunt voor de samenstelling van een nieuwe interessante tentoonstelling. Op 14 april zal er een openingsceremonie plaatshebben voor genodigden waarbij een plaquette wordt onthuld ter herinnering aan de opening van de herbouwde molen op 15-7-2016. Hierop staan de namen van de toenmalige bestuursleden van de Stichting Thornsche Molen, die de herbouw mogelijk hebben gemaakt. Naast de onthulling van de plaquette zullen wij een video laten zien over de herbouw van Thornsche Molen welke is ingesproken door Jan van Eck, een van de initiatiefnemers van de herbouw. Deze video kan bekeken worden op het touchscreen in het infocentrum. Vanaf 15 april is iedereen van harte welkom in het infocentrum van de Thornsche Molen om de expositie te bekijken.
Het Bestuur van de Stichting de Thornsche Molen.