6 februari 2023

Speeltuin Burgemeester Hermsenstraat Millingen aan de Rijn opgeknapt

Foto: Forte Welzijn

Midden in de Burgemeester Hermsenstraat in Millingen ad Rijn ligt een speeltuintje. Een belangrijke plek in de buurt waar kinderen lekker kunnen spelen en ouders elkaar kunnen ontmoeten. De speeltuin heeft een flinke opknapbeurt gekregen. De doeltjes zijn vervangen en er zijn veel nieuwe speeltoestellen geplaatst. Kinderen kunnen er klimmen, duikelen, schommelen, glijden, wippen en draaien. Voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er twee picknicktafels geplaatst waar je lekker even tot rust kan komen. Samen met een werkgroep van zeven bewoners, de Gemeente Berg en Dal, Waardwonen en Forte Welzijn is een plan gemaakt dat goed past bij de behoefte van de kinderen uit de buurt. Alle mensen in de straat hebben zelf kunnen tekenen en zo ideeën voor de nieuwe speeltuin kunnen inbrengen. Maar het is nog niet helemaal af. Binnenkort gaat de werkgroep kijken of ze het omliggend groen ook kunnen aanpakken. En als het straks wat mooier weer wordt, organiseren ze een gezellige opening met de buurt. Heb jij ook een leuk idee voor jouw buurt, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Neem dan contact op met een van de opbouwwerkers van Forte Welzijn www.fortewelzijn.nl/team.