24 januari 2023

Jongerenwerker Dennis Riko voor de polder.

Dennis Riko.

Petra Kregting van Forte Welzijn meldt: Hallo allemaal, Ik wil jullie even voorstellen aan mijn collega jongerenwerker Dennis Riko. Hij gaat als jongerenwerker op 2 locaties in de polder aan de slag in accommodaties. Op 3 maart zal er in de avond een feestelijke opening zijn van de ruimte in de Dispel in Ooij. De precieze tijd zal nog volgen. Jongerenorganisatie Dispel (Disco & Spel) organiseert nog steeds één keer per maand activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 15 jaar. Vanaf 3 maart kunnen jongeren van 12 tot en met 23 jaar kunnen daar voortaan iedere woensdag van 15:00 – 18:00.u. terecht. Het jongerencentrum geeft jongeren een plek om elkaar te ontmoeten, te chillen of voor een goed gesprek met een van de jongerenwerkers. Ook kunnen ze gamen, biljarten of tafeltennissen. Hebben jullie vragen of wil je iets meer weten over de Dispel en wat Dennis kan betekenen neem dan contact met hem op via: Dennis Riko; M: dennis.riko@fortewelzijn.nl; T: 0657036302