19 januari 2023

Informatieavond over EHBO bij kinderongelukken

Maandagavond 23 januari verzorgt EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn/Kekerdom, in samenwerking met GGD Gelderland-Zuid Nijmegen een Informatieavond over kinderongelukken. Deze thema-avond is speciaal bedoeld voor moeders, vaders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby, peuter en kleuter. Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaan, beroepsmatig zoals kinderopvang, maar ook thuis. Denk aan oppasoma of oppasopa. Op deze leerzame avond met een vertegenwoordiger van GGD Gelderland-Zuid wordt uitgelegd en hoort u en ziet u, wat u wel en zeker niet moet doen bij verwonding, vallen, verslikking, koorts, vergiftiging, bloedneus enz. van het kleine kind. Ook om mogelijk erger leed te voorkomen. Wanneer bel ik de huisarts of 112? Deze thema-avond van 19.00 uur tot circa 21.00 uur vindt plaats in de kantine op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21. Deze avond is gratis en iedereen mag zo binnenlopen. Als u contact op wil nemen met de EHBO-vereniging: ehbomillingenkekerdom.nl/contact of Alex Janssen 06-10434247.