3 november 2022

Presentatie website Berg en Dal in Kerstendal.

Op 2 november was er in dorpshuis Kerstendal een presentatie van de website.  De werkgroep communicatie heeft de website in concept gedeeld met stichtingen en verenigingen uit het dorp Berg en Dal.  De feedback op de website indeling werd door de werkgroep meegenomen. In de komende tijd wordt er gewerkt aan het aanvullen en aanpassen van de website.  Waar voorheen een informatieboekje bestond met alle wetenswaardigheden over het dorp, gaan wij nu ook werken met een website. Deze website is opgezet als een dorpsplein met informatie borden. Bewoners en belangstellenden kunnen snel en eenvoudig vinden waar bijvoorbeeld activiteiten plaatsvinden of waar je moet zijn voor zorg en welzijn. De website is bedoeld om zo veel mogelijk informatie te geven over verenigingen, zorginstellingen, ondernemers en stichtingen. Namens het Communicatieteam, Mariken, Petra, Charles en Imke