26 september 2022

Diaken Henk Nieuwenhuis viert 25 jarig jubileum in Ooij.

Eucharistieviering 25 jaar Diaken Henk Nieuwenhuis

Henk Nieuwenhuis uit Groesbeek vierde op zondag 25 september zijn 25 jarig jubileum als diaken met een Eucharistieviering in de H.Hubertuskerk te Ooij . Henk heeft zich deze periode met name ingezet voor de kerkgemeenschappen in Ooij, Leuth en Beek. Celebranten tijdens deze viering waren de pastoors Rudo Franken en Henk Janssen. De lectoren waren Diny van Eck, Ineke Huilmand en Thea Poos, terwijl er muzikale medewerking werd verleend door een samengesteld koor van Encore en Les Alouettes o.l.v  Henk Hubbers en Peter Rutten. Na afloop ging het gezelschap, onder begeleiding van de drumfanfare van schutterij Eendracht, naar dorpshuis de Sprong waar Henk een receptie werd aangeboden. zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3