7 juli 2022

Pianotalenten Jasper Mellema stralen tijdens uitvoering in Refter

Jasper Mellema te miden van zijn leerlingen

Op zondag 3 juli vond de eerste uitvoering plaats van bijna alle leerlingen van pianoleraar Jasper Mellema in de Refter in Ubbergen. Jasper geeft sinds 2018 een behoorlijk aantal leerlingen in Beek, Berg en Dal en iets daarbuiten les aan huis. Zij mochten hun favoriete liedjes spelen voor elkaar en familie en vrienden. De leerlingen varieerden in de leeftijd van 5 tot 51 jaar, sommigen speelden een duet en anderen werden begeleid met zang. Jasper is een pianodocent die heel goed kijkt naar wat een leerling het liefste speelt, waardoor iedereen zeer gemotiveerd was om het zo goed mogelijk te doen. Af en toe een foutje was niet erg, het belangrijkste was dat de leerlingen ervan leerden en ook elkaar konden inspireren om nieuwe liedjes te gaan spelen. Tijdens het concert kwamen veel verschillende genres voorbij, van klassiek, blues, musical, pop, tot modern klassiek, kinderliedjes, ballads en eigen werk. Jasper sloot de zeer gezellige en muzikale middag af met een spetterende medley waarin hij van iedere leerling een liedje verwerkte, waarna hij en de leerlingen een staande ovatie ontvingen. Mocht je ook les willen krijgen van Jasper, zie https://www.jaspermellema.nl/lessen/