15 mei 2022

Koprol, als sporten op maat beter bij je past

Om elkaar na de COVID tijd weer te ontmoeten en samen te verbinden kwam het “Koprolteam”  (van Stichting Koprol) op zondag 15 mei bij elkaar bij landgoed Buitengast in Persingen. Na een kop koffie of thee nam eigenaar Geert Kroes iedereen mee voor een wandeling over boerenlandpaden rondom Persingen. De aanwezigen genoten van het prachtige landschap en de uitleg van de heer Kroes. Tot slot kregen zij een heerlijke, gezellige picknick aangeboden. Stichting Koprol zet zich in voor iedereen in of rond Nijmegen die niet wil of kan sporten in het reguliere sportaanbod. Een breed aanbod voor zowel mensen met een beperking als senioren. Koprol bestaat mede door sponsoren en donateurs die dit mooie werk een warm hart toedragen. Volgend jaar viert Koprol haar 25-jarig jubileum. Dit zal op de website, social media en kranten zeker te volgen zijn.  Interesse? Kijk eens op www.stichtingkoprol.nl