9 mei 2022

Huldiging SVO’68 kampioenen in Ooij.

Zondag werd er op grootse wijze feest gevierd in Ooij dat SVO’68 kampioen geworden was. SVO’68 promoveerde van de 5e klasse naar de 4e klasse en daarvoor waren de week er voor al op feestelijke wijze geëerd met o.a een rondgang in een open bus door de Ooij. Maar deze zondag was de echte huldiging op hun eigen sportcomplex de Kempkes. En daar waren velen getuige van alles was mooi georganiseerd en op het terrein stonden diverse “foodtrucks”, zodat er ook goed gegeten en gedronken kon worden. Alles werd muzikaal begeleid door Entertainer-zanger DJ Robert Pouwels, terwijl er ook artiesten optraden. Maar aan het einde van de middag was de echte huldiging van de spelers en verzorgers. Kick Lukassen was de spreekstalmeter en hij stelde alle spelers op ludieke wijze voor aan het publiek, aangevuld met de bijpassende muziek van Robert Pouwels. De feestavond daaropvolgend ging nog tot in de late uurtjes door. zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3deel 4