14 april 2022

Berg en Dalse aarde voor Walk of Wisdom

Burgemeester Mark Slinkman gooit een eetlepel Berg en Dalse aarde in de kruiwagen van Rob van Sprang.

Vrijdag 15 april is, op de pelgrimsroute Walk of Wisdom,  een wandeling om de hele aarde erkend te krijgen als werelderfgoed. De pelgrimsroute steunt hiermee het initiatief van Henry Mentink (niet de man op de foto trouwens). Henry loopt in 45 dagen met een kruiwagen vol aarde naar Parijs om dit verzoek bij het UNESCO hoofdkantoor in te dienen. Ook burgemeester Mark Slinkman was gevraagd om symbolisch een eetlepel Berg en Dalse aarde in de kruiwagen te doen: “We ondersteunen het streven om de aarde als werelderfgoed erkend te krijgen van harte. We hopen dat deze actie in goede aarde valt.” De burgemeester deed zijn aarde in de kruiwagen van Rob van Sprang, die er voor zorgt dat alles bij Henry Mentink komt.