1 maart 2022

Jubilarissen en geslaagden bij EHBO Millingen / Kekerdom

Vrijdagavond 25 februari 2022 zijn tijdens een bijeenkomst van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in Café-Zaal ’t Fuske in Millingen ad Rijn de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlang lidmaatschap en zijn diploma’s uitgereikt aan de cursisten, die in december 2021 geslaagd zijn voor het EHBO-examen en aan de cursisten, die in november 2021 geslaagd zijn voor EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen). Lees hieronder verder


Geslaagden EHBO
Van de laatste EHBO-basisopleiding waren 7 (van de 11) geslaagde cursisten aanwezig en namen het officiële diploma van Het Oranje Kruis en een bloemetje in ontvangst. Het Bestuur feliciteert alle geslaagden van harte met het behalen van het EHBO-diploma.
Deze geslaagden zijn: Marianne de Bruijn, Jantelle de Nooij, Louise Leijgraf, Dennis Polman, Anne Carlijn Hazewinkel, Mark Schaeffer en Jesse van Deelen.
Joshua Groothuizen, Susanne van Helden, Elly Edam – Arns en Maud Rutjes
waren niet aanwezig.

Jubilarissen
Voor hun langjarig en trouw lidmaatschap werden de jubilarissen door de voorzitter Alex Janssen toegesproken en gehuldigd met jaarspeldje en een mooi boeketje bloemen:
5 jaar Henk Jeüriens, Jacqueline Dollevoet.
Niet aanwezig waren: Jolanda Spann, Yvonne Bruins-
Teunissen, Linda Sweben
en Carmen Verstegen.
10 jaar René Gerritzen, Alex Janssen
20 jaar Leo van Alst
25 jaar Bart Berning
30 jaar Angela Giessen (niet aanwezig)
Omdat Alex Janssen, de voorzitter, 10-jarig jubileum had, werd hij gehuldigd en, samen met zijn vrouw Doortje, toegesproken door Jan van Neck, penningmeester van de EHBO-vereniging.

Geslaagden EHAK
In november 2021 zijn 8 cursisten geslaagd voor Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK). Daarvan waren Linda Kwakkenbos en Alex Wilbrink aanwezig en zij kregen het certificaat uitgereikt.
Niet aanwezig waren: Ineke Rieken-Jansen, Dolinda Vermeulen, Annelies Kersten, Sandra van Goethem, Cynthia Lamers en Tamara van der Leij.
Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!
Wilt u dan kunnen helpen..?
Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247.
Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nlof op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom.
Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom
— bij Cafe zaal ’t Fuske.