3 maart 2022

Wethouder Sylvia Fleuren overhandigde de sleutels van de gemeente aan de carnavalsprinsen

Wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal heeft in het carnavalsweekend op een aantal plaatsen in de gemeente de sleutels van de gemeente overhandigd aan de diverse prinsen en prinses in de gemeente. Ze deed dit in hun eigen dorp. Dit gebeurde, omdat er dit jaar geen officiรซle sleuteloverdracht was in het gemeentehuis. De jeugdprinsen kregen een ander cadeau in de vorm van versnaperingen.  De nieuwe prins van Kekerdom en de nieuwe prinses Ummenie van Groesbeek hadden deze al op zaterdag in het gemeentehuis ontvangen. Op de fotoโ€™s de jeugdprinsen van Beek en Millingen aan de Rijn, alsmede de prinses van Ooij en de prinsen van Beek en Leuth. Omdat Net Aecht geen prinses meer heeft werd de sleutel overhandigd aan de voorzitter, Marcel Noij.