2 december 2021

De Kèls definitief gestopt

De Kèls bij hun afscheid in Ooij.

In het voorjaar 2020 besloten De Kèls definitief te stoppen. Het plan was om daar in het najaar op gepaste wijze vorm aan te geven. Niet stilletjes, maar met een groots, feestelijk concert. Daarom en gelet op het grote aantal fans is gekozen voor twee uitvoeringen: 1 in De Sprong in Ooij en 1 in De Mallemolen in Groesbeek. Inmiddels weten we dat de uitvoering in Ooij in oktober een grandioos mooi concert was. Enkele dagen later bleek, dat ondanks de strenge maartregelen en dito controles vele kèls en bezoekers besmet raakten. De uitvoering van het tweede en laatste concert is mede daardoor èn door de algemeen voortgaande toename van besmettingen afgelast. Dankzij Omroep Berg en Dal kunnen de fans op de geplande data van het afscheidsconcert (za 11 en zo 12 december om 14:00) toch nog eenmaal genieten van een aantal mooie nummers, gezongen tijdens het 10-jarig bestaansfeest. Met deze uitzending bedanken De Kèls hun lieve, enthousiaste fans van harte voor hun trouw gedurende al de mooie jaren samen, die jullie mede mogelijk hebben gemaakt! Indien je de uitzending het gemist, kun je via www.omroepbergendal.nl bij TV en vervolgens bij uitzending-gemist alsnog hiervan genieten. De uitzending zal daarna ook nog via YouTube te zien zijn.