31 oktober 2021

Halloween in Berg en Dal

Halloween in Berg en Dal

Het was zondagavond 31 oktober gruwelen en griezelen in Berg en Dal want het spookte in Berg en Dal.  “Berg en Dals Bloei” organiseerde deze avond een Halloweentocht met een lampjes- en griezelroute. Inwoners hadden van te voren aangegeven dat ze meededen aan deze griezeltocht door hun huis zo griezelig mogelijk te versieren. Het meest griezelige huis kon een griezelig mooie prijs winnen.  Op basis van alle aanmeldingen werd een griezelig ingewikkelde routekaart gemaakt. En iedereen kon te voet of met de fiets deze route doen. Ongeveer 100 , vaak griezelig verklede deelnemers lieten zich tussen 18.00 uur en 18.30 inschrijven bij de griezelige caravan op het Kerkplein en begonnen daar, meestal in de stromende regen aan hun griezelige tocht door Berg en Dal. zie de foto’s (komen nog)