16 oktober 2021

Mevrouw Lindgreen-Postma uit Berg en Dal 100 jaar

Mevrouw Lindgreen samen met burgemeester Slinkman. Foto Frans Bootsma

Mevrouw Ankie Lindgreen-Postma uit Berg en Dal is 100 jaar geworden en dat was voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg een Dal een reden om haar op vrijdag 15 oktober te gaan feliciteren in haar woning te Berg en Dal.  Het werd een hartelijke ontmoeting , waarbij ook familieleden aanwezig waren. Mevrouw Lindgreen blaakte van gezondheid! Ze is in het Groningse Grootegast geboren als dochter van een dominee. Ze was de een na oudste van het gezin, maar de enige nog in leven. Zelf geen kinderen, maar de mater familias van een grote schare neven en nichten, die zaterdag met bijna 40 man een grote verjaardag lunch genieten in t Spijker in Beek, waar ze al jaren trouwe gast is. Ze heeft door het hele land gewoond, maar lang in Bemmel, waar ze fysiotherapeut was. Ze neemt zichzelf ook de oudste fysiotherapeut van Nederland. Een bruisende en humorvolle en opgewekte persoonlijkheid. Voor de bewoners van Groot Berg en Dal is ze een bekende en geliefde medebewoner. Zij waren ook uitgenodigd op een receptie zaterdagmiddag. Van harte gefeliciteerd!!  Frans Bootsma maakte de foto.