16 oktober 2021

Kennismakingsmiddag de Biezenkamp in Beek

Jolanda Kleinjan verwelkomt de ouders en leerlingen in de aula van de Biezenkamp

Basisschool de Biezenkamp in Beek hield donderdagmiddag 14 oktober een kennismakingsmiddag in de school. De ouders van de jongste leerlingen waren als eerste uitgenodigd in de Aula om samen met hun kinderen kennis te maken met elkaar en bijv. met de klassenouders. De kinderen waren allemaal nog verkleed in het kader van de Boekenweek en na dat ze verwelkomd waren in de aula door directrice Jolanda Kleinjan, gingen de ouders, samen met de leerlingen naar de klassen waar deze leerlingen, samen met hun docenten elk een eigen programma hadden. Later op de middag was het voor de oudere leerlingen met hun ouders. Deze bijeenkomsten waren er omdat er ivm de corona perikelen, nog geen ouderavonden waren geweest.