31 augustus 2021

Jubilarissen EHBO Millingen / Kekerdom

Bestuur EHBO Millingen/Kekerdom

Zaterdagavond 28 augustus 2021 zijn, na de Algemene Ledenvergadering van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in café-zaal ’t Fuske in Millingen aan de Rijn, 3 (van de 4) jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlang lidmaatschap.  De jubilarissen 2021 werden door de voorzitter van de EHBO-vereniging gehuldigd met bijbehorend jaarspeldje, oorkonde en een mooi boeket bloemen. 40 jaar  Ruth Awater uit Kekerdom; 20 jaar  Harrie Ermers, Jeroen Haan;  5 jaar  Hanneke van Swelm (niet aanwezig). Het aantal leden zal, naar alle waarschijnlijkheid, eind dit jaar over de 100 gaan en de vereniging wordt steeds meer ingezet bij lokale en regionale evenementen. De opleiding tot LOTUS is gevolgd door Theo Burgers en Richel Bach en beide zijn geslaagd. Voor de vereniging is dit heel fijn om 2 Lotussen te hebben, die direct aan de vereniging verbonden zijn. Op de basisschool is de vereniging actief in het geven van EHBO lessen voor kinderen. Het goed blijven functioneren van alle AED’s en de geografische spreiding van deze levensreddende apparaten is een voorname zorg en taak van de vereniging.   zie de foto’s (H.Driessen)

De EHBO-vereniging is opgericht in 1946 en bestaat dit jaar 75 jaar. Daarom kregen alle leden een leuke attentie in de vorm van een tinnen mini-vuistje, die aan de aanwezigen werd uitgedeeld door Jolanda Vergeer, de secretaris.

Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED,
neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247.
Alle EHBO-lessen vinden plaats in de kantine van het clubgebouw van SC Millingen/Odio aan de Hoefseweg in Millingen aan de Rijn.
Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom